Sensation i Amsterdam 2015


Sommaren 2015 händer det något alldeles extra i Amsterdam för dig som älskar EDM & elektronisk musik. Då går nämligen 15 års jubileumet för Sensation av stapeln, en av världens största EDM festivaler.

Under ett par (förhoppningsvis) varma sommardagar i Juli månad så förvandlas ett stort område i Amsterdam till en enastående färgsprakande mix. Line-upen av artister är ännu inte riktigt bestämt, men med tanke på tidigare års gedigna lista DJ:s så lär vi nog inte bli besvikna.

Sensation 2015 Transport

Att resa till Amsterdam under sensation kan vara tufft, dels så är det högsäsong i staden. Dessutom lockar eventet tusentals besökare från hela världen. Så en god tumregel, som alltid, är att vara ute i god tid.

Räkna med att många hotell och vandrarhem kan bli fullbokade väldigt snabbt. Så desto tidigare du bokar desto större garanti att faktiskt ha ett boende under festivalen.

Biljetter till Sensation 2015

I slutet av mars 2015 så påbörjas biljettförsäljningen av biljetter till Sensation 2015. Trycket är ofta väldigt högt, så för dig som vill ha en chans att få tag på en biljett kan det vara klokt att boka på deras hemsida samma kväll dem släpps.

Om du skulle läsa detta och ha oturen att inte hunnit boka en biljett, misströsta inte. Det finns nämligen fortfarande en chans att överta en biljett. Spana in exempelvis ticketswap.nl för att köpa biljetter i andrahand.


Tillbaka till startsidan Skrivet den 2015-02-19

Ett litet citat

"Vissa turister tror att Amsterdam är en stad av synd. Men sanningen är att det är en stad av frihet, och det är i frihet som många människor finner synd."


- John Green

Nyhetsbrev

Få nyheter om Amsterdam direkt i din inkorg!

Avregistrering

© Amsterdamresa.se 2017

Avregistrera nyhetsbrev


Ange din e-post adress i fältet nedan.