Häftiga och ovanliga hotell i Amsterdam


konstiga hotell i Amsterdam

Amsterdam är en sannerligen finurlig stad som inte bara är känd för sina vackra kanaler utan även för sin arkitektur. Modern och holländsk design är inte bara trendigt utan också fullständigt galen. När du därför är på besök i staden och är på jakt efter den där extra udda hotell-upplevelsen, spana in listan nedan för tre stycken coola hotelltips!

Lloyd Hotel

Varje rum på hotell Lloyd är unikt inrett av olika inredningsdesigners och dessutom varierar rummen från en stjärna till fem stjärnor. Så med andra ord oavsett vilken budget du har så kan du enkelt få en unik upplevelse på detta hotell. Dessutom har tidigare hotellet varit känt som såväl fängelse som ungdomsanstalt. Lite läskig historia? Ja kanske – men att rummen idag är något utöver det ovanliga går knappast att förneka. Varmt rekommenderat att besöka för dig som gillar ovanliga hotell.

Hotel de windketel

Vad är egentligen inte mer romantiskt än att stanna över en natt i ditt eget privata torn? Detta hotell är ett privat torn som står i mitten av Watertorenplein och daterar från 1900-talet då det användes som vattenverk. Komplexet innehåller fem byggnader med tornet som är den minsta och idag har blivit till ett litet hotell. Det innehåller tre våningar med alla bekvämligheter – och om du känner dig trött efter en dags upptäckande kan du relaxa i deras trädgård!

Husbåt i Amsterdam – apartment houseboats

Apartments houseboat Amsterdam erbjuder sina hotellgäster ett selektivt urval på över 80 olika husbåtar som man kan bo i. Du hittar husbåtarna i allt från de mer exklusiva kvarteren vid De Pijp till mer utanför staden. Du kan stanna en helg, en vecka eller till och med en hel månad beroende på vilken budget du har. Många husbåtar kommer med en liten solig och grön terrass samt en badkar i badrummet. Helmysigt alltså – så passa på!

Sammanfattning

Att det går att hitta knasiga och lustiga hotell i Amsterdam är väl knappast konstigt att det går. Men exakt hur konstigt det kan bli är det få människor som vet om. Här kan du läsa mer om häftiga hotell för dig som vill fortsätta spana in.


Tillbaka till startsidan Skrivet den 2016-07-20

Ett litet citat

"Vissa turister tror att Amsterdam är en stad av synd. Men sanningen är att det är en stad av frihet, och det är i frihet som många människor finner synd."


- John Green

Nyhetsbrev

Få nyheter om Amsterdam direkt i din inkorg!

Avregistrering

© Amsterdamresa.se 2017

Avregistrera nyhetsbrev


Ange din e-post adress i fältet nedan.