Besök Amsterdam Dance Event (ADE) 2015


Amsterdam Dance Event

Varje höst förvandlas Amsterdam till en av Europas mest myllrande, partysugna och kärleksfulla stad under den 5 dagar långa festival ADE – Amsterdam Dance Event.

Under de fem dagarna så hittar nästan en halv miljon besökare till staden, alla för en enda sak, nämligen att uppleva dagar man sent kommer glömma. De charmerande kanalerna smälter ihop med discoljus, UV-färg och klädstilar i oerhörd variation. Utanför klubbhus, lokaler och områden ringlar köer för ena DJ-spelningen efter den andra.

Med över 120 klubbar, 2200 DJs, artister samt uppträdare är det svårt att inte dras med i feststämningen. För dig som gillar att festa är Amsterdam ett mecka under denna period, och att hitta likasinnade är självklarhet. Natten kan ibland kännas för evigt ung, och att promenera hem då fötterna verkar efter en natt vid Paradisio eller Closure är något alla borde uppleva.

För dig som funderar på att besöka staden, försök tima in Amsterdam Dance Event och skriv ner 14-18e oktober i agendan.

Att boka boende och biljetter i tid är att rekommendera, då festligheterna som tidigare nämnt drar en mängd besökare. Om du ska bo på ett hostel kan vi rekommendera att vara så tidigt ute som möjligt, och boka gärna redan nu. Detsamma gäller även för hotellbesökare, då rummen kvickt bokas upp at festsugna ungdomar och människor från hela världen.

Det kan också vara smidigt att i förväg kolla upp biljetter till de event du vill besöka, då det inte erbjuda något festivalband. ADE är en samling evenemang från separata aktörer, så bokningarna skiljer sig också åt. För en sammanställning över hur du bokar biljetter till de olika eventen, samt för att se line-ups och DJs som spelar kan du besöka ADE's hemsida.

Sammanfattningsvis kan vi säga att ADE sannerligen är ett helt galet, förbluffande och imponerande samling kvällar av lycka. Och du, glöm inte att dricka vatten ibland!


Tillbaka till startsidan Skrivet den 2015-08-13

Ett litet citat

"Vissa turister tror att Amsterdam är en stad av synd. Men sanningen är att det är en stad av frihet, och det är i frihet som många människor finner synd."


- John Green

Nyhetsbrev

Få nyheter om Amsterdam direkt i din inkorg!

Avregistrering

© Amsterdamresa.se 2017

Avregistrera nyhetsbrev


Ange din e-post adress i fältet nedan.