Nattklubbar i Amsterdam

Nyfiken på vilka nattklubbar som gäller i Amsterdam? Här hittar du tips över de mest populära och galnaste nattklubbarna i staden.


Jimmy Woo

Platsen för den sofistikerade publiken. Chilla på övervåningen med drinkar, sushi och god mat. Fortsätt sedan kvällen bland LED-belysning och groovy musik en trappa ner. Dans och bra priser utlovas.


Okänt

Karta
Hemsida

Melkweg

Oerhört känd nattklubb med de hetaste DJs och festerna. Vissa kvällar kräver förköp, men kommer du tidigt kan du köpa biljetter i dörren. Rekommenderas varmast för alla som vill ha en oförglömlig kväll.


S,M-T 20-03 F-L 20 - 05

Karta
Hemsida

Studio 80

Varje kväll spelas här minimalistisk musik och techno. En kväll per månad specialshower som riktar sig till LGBT rörelsen. Se till att ha koll på vilka DJs som spelar innan du ställer dig i kön.


M-S 20-04

Karta
Hemsida

Chicago Social Club

En mycket internationell vibe. Kom hit dagtid för underbara standups från kända komiker, och invänta kvällen för att se hur stället förvandlas till ett nattklubb. Goda drinkar, gott sällskap och centralt läge.


Varierar

Karta
Hemsida

Skylounge

Med en enastående utsikt över Amsterdam, flashig inredning och toppmodernt stuk är Skylounge ensam i sitt slag. Placerat i samma byggnad som The Hilton vid centralstationen. Helt klart ett besök om plånboken tillåter.


S, M-T 20-01 F-L 20-02

Karta
Hemsida

Door 74

Cocktailbar med enastående drinkar och blandningar. Centralt beläget med en trendig atmosfär. Här möts lokalinvånare såväl som turister över en bloody mary. Att man kan samtala i normal ton är ett plus!


M-S 20-04

Karta
Hemsida

De Zotte

Belgisk bar med över 200 ölsorter, traditionella holländska snacks och bra prisbild. Ligger något i skymundan och innehåller ett begränsat antal platser. Perfekt sätt att inleda en utekväll på.


M-T 18-01, F-L 18-03

Karta
Hemsida

Escape

Känd nattklubb spelandes mycket techno & house musik. Ligger väldigt centralt belägen vid Rembrandtplein, med andra ord nära till allt. Förvänta dig mycket turister samt priser därefter.


M-S 18:00 - 03.00

Karta
Hemsida

Paradiso

En mycket speciell och unik nattklubb. Tidigare en stor kyrka, men numera enorma ytor för DJs, dans och drinkar. Här spelas hiphop, techno och house. Förköpta biljetter är ibland ett måste inför populära kvällar.


M-S 18:00 - Varierande

Karta
Hemsida

Trouw

Tidigare ett pappersbruk men numera en technoklubb. Enorma lokaler, kända och okända DJs samt tre dansgolv. God stämning utlovas. Vissa kvällar kan det krävas förköpta biljetter, säkrast är att kolla innan.


M-S 18 - Varierande

Karta
Hemsida

Ett litet citat

"Vissa turister tror att Amsterdam är en stad av synd. Men sanningen är att det är en stad av frihet, och det är i frihet som många människor finner synd."


- John Green

Nyhetsbrev

Få nyheter om Amsterdam direkt i din inkorg!

Avregistrering

© Amsterdamresa.se 2018

Avregistrera nyhetsbrev


Ange din e-post adress i fältet nedan.